مواد غذایی حاوی چربی های ترانس
روغن های گیاهی جامد
روغن جامد به چربی گفته می شود که در دمای اتاق جامد است. این نوع روغن را اغلب در پخت و پز استفاده می کنند. برای تهیه روغن جامد باید روغن گیاهی را تا حد زیادی هیدروژنه کرد.
این روغن به دلیل چربی زیاد می تواند شیرینی ها را نرم تر کند. بنابراین برای پخت انواع کیک و شیرینی جات کارخانه ای از این نوع روغن استفاده می شود.
البته در سالهای اخیر بسیاری از شرکت ها مقدار مصرف روغن هیدروژنه را در محصولات خود کاهش داده اند.
چربی ترانس چیست و چه تاثیری بر روی سلامت بدن دارد؟ (بخش 2 )
چربی ترانس چیست و چه تاثیری بر روی سلامت بدن دارد؟ (بخش 1)
آب نارگیل و کاهش فشار خون با نوشیدن آن!
نشانه هایی که نشان می دهد سوزش معده شما می تواند مشکلی جدی باشد!
بیماری یا اختلال وسواس اجباری (OCD) چیست؟ علائم، علل، تشخیص، درمان آن